Home Producten Contact
© Hondenkapsalon Cartouch, Toekomstlaan 22, B-3910 Neerpelt, Tel. 0476 611 364

Voeding & Snoepgoed

Bij mij kan u ook terecht voor de juiste en afgestelde voeding voor uw geliefde viervoeter. De voeding is van het merk Hill’s, een wereldleider inzake voeding en verzorging. Hierbij een kleine greep uit het assortiment:
Natuurlijk mag het voor uw viervoeter bij mij ook niet ontbreken aan  snoepgoed, verkrijgbaar in verschillende samenstellingen  snoepgoed voor uw geliefde hond ook bij Cartouch verkrijgbaar Science Plan™ Puppy Healthy Development™ Mini Chicken

Science Plan™ Puppy Healthy Development™ Mini

Chicken <1

Hill's™ Science Plan™ Puppy Healthy Development Mini is speciaal samengesteld om het immuunsysteem en de mobiliteit te ondersteunen, voor pups die de voorkeur geven aan een kleinere brok. Met klinisch bewezen antioxidanten en DHA. Belangrijke voordelen Klinisch bewezen antioxidanten voor een gezond immuunsysteem. Met omega-3 vetzuren en optimale gehalten aan mineralen voor een goede mobiliteit en ontwikkeling van de botten. Ingrediënten van hoge kwaliteit voor een gezonde spijsvertering en een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd.
Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Mini Chicken

Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Mini

Chicken 1-6

Hill's™ Science Plan™ Canine Adult Mini Chicken is speciaal samengesteld om de spieren en de gezonde vitale organen te ondersteunen. Voor honden die de voorkeur geven aan een kleinere brok. Met klinisch bewezen antioxidanten, eiwitten en omega-3 vetzuren. Belangrijke voordelen Met eiwitten van hoge kwaliteit om gezonde spieren te ondersteunen. Behoudt gezonde vitale organen met een uitgebalanceerd natrium- en fosforgehalte. Makkelijk verteerbare ingrediënten voor een optimale opname van voedingsstoffen. Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit voor een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd.
Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Medium Chicken Science Plan™ Canine Mature Adult 7+ Active Longevity™ Medium Chicken

Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™

Medium Chicken 1-6

Hill's™ Science Plan™ Canine Adult Medium Chicken is samengesteld om de spieren en de gezonde vitale organen te ondersteunen. Met klinisch bewezen antioxidanten, magere eiwitten en omega-3 vetzuren. Belangrijke voordelen Met eiwitten van hoge kwaliteit om gezonde spieren te ondersteunen. Behoudt gezonde vitale organen met een uitgebalanceerd natrium- en fosforgehalte. Makkelijk verteerbare ingrediënten voor een optimale opname van voedingsstoffen. Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit voor een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd.

Science Plan™ Canine Mature Adult 7+ Active

Longevity™ Medium Chicken 7+

Hill's™ Science Plan™ Canine Mature Adult/Senior 7+ is speciaal samengesteld om een goede mobiliteit en gezonde vitale organen te blijven behouden. Met klinisch bewezen antioxidanten, glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen. Belangrijke voordelen Ondersteunt de gewrichten met glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen. Met eiwitten van hoge kwaliteit om gezonde spieren te ondersteunen. Behoudt gezonde, vitale organen met een uitgebalanceerd natrium- en fosforgehalte. Makkelijk verteerbare ingrediënten voor een optimale opname van voedingsstoffen. Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit voor een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd.
Natuurlijk zijn de andere producten van Hill’s Science Plan altijd op bestelling verkrijgbaar.