Home Producten Contact
© Hondenkapsalon Cartouch, Toekomstlaan 22, B-3910 Neerpelt, Tel. 0476 611 364

Jean Peau universeel

shampoo

Voor de regelmatige wasbeurt.  Een milde en zeer geconcentreerde  shampoo op natuurlijke basis, die dankzij  de prettige geur en enkele hypoallergenen  ingrediënten uitermate geschikt is voor de  regelmatige wasbeurt. Door de combinatie  van plantaardige oliën en voedende  plantenextracten is de shampoo  makkelijker uitspoelbaar en de vacht  nadien sneller droog. Deze shampoo is  tevens heel geschikt voor de eerste  reinigende wasbeurt ter voorbereiding op  de verzorgende wasbeurt. 

Jean Peau vloweg shampoo

Voor het natuurlijk verwijderen van parasieten. Met  deze speciaal ontwikkelde shampoo bent u in staat uw hond/kat op natuurlijke wijze vlovrij te krijgen. Door zijn unieke samenstelling, met als belangrijkste bestandsdelen een aantal etherische oliën, kunt u deze shampoo al bij pups of kitten vanaf 5 weken gebruiken. De shampoo is absoluut onschadelijk voor de huid en de vacht en heeft in sommige gevallen zelfs een gunstige invloed op huid- en vachtproblemen. Daarnaast heeft deze shampoo een terugvettende werking, die in zijn soort uniek is.

Jean Peau Tea Tree shampoo

Een voedende shampoo die verrijkt is  met de etherische olie Tea Tree.Een  nieuwe effectieve shampoo, die rijkelijk  is samengesteld met o.a. Tea Tree  Olie.Tea Tree is een olie die in Australië  voor allerlei huidproblemen wordt  gebruikt. Men kan hierbij denken aan  insectenbeten (vlooien en teken),  schimmels en brandwondjes. Tea Tree  Olie is ook een natuurlijke ontsmetter.  De shampoo heeft een verzachtende,  helende werking op wondjes en andere  huidbeschadigingen en kan al bij pups en  kittens worden gebruikt vanaf 4 weken.

Fashion & Wellness

Buiten de verwenning en verzorging biedt hondenkapsalon Cartouch u ook een klein gamma verzorgingsproducten en spelerijen aan. Al mijn verzorgingsproducten zijn van het welgekende merk Jean Peau en zijn volledig op natuurlijke basis.
Jean Peau universeel shampoo Jean Peau vloweg shampoo Jean Peau Tea Tree shampoo

Jean Peau Sneeuwwit

shampoo

Voor iedere vacht waarvan de witte of  zilveren kleur geaccentueerd moet  worden. De ideale shampoo voor iedere  vacht die lang en afhangend dient te  zijn. Door zijn voedende werking,  waarbij gebruik is gemaakt van blanke  oliën, zorgt deze shampoo voor een  vacht die tot in de haarpunten verzorgd  is. Als extra ingrediënt is een  natuurlijke “Witmaker” toegevoegd,  waardoor dit de shampoo is voor o.a.  Maltezer, Yorkshire terriërs en Perzen in  de kleuren wit, smoke, silver en  particolour. Bij een droge of extreem  lange vacht is het raadzaam de shampoo  te vermengen met een beetje kristalolie  omdat daarmee de verzorgende werking  nog verder vergroot wordt.
Jean Peau Sneeuwwit shampoo Jean Peau Elegance shampoo Jean Peau Creme Exclusief cremespoeling

Jean Peau Creme Exclusief 

cremespoeling

Een crème die de vacht bijzondere   voeding en doorkambaarheid geeft en  antiklit producten bevat. Deze  crèmespoeling is voorzien van de  modernste nieuwe producten voor het  verzorgen van de vacht van uw huisdier.  Door de speciale samenstelling is hij  zeer geschikt voor afhangende en volle  vachten van alle structuren. De crème-  exclusief is bijzonder geschikt voor  gebruik na de elegance shampoo. Deze  zijn op elkaar afgestemd wat betreft  samenstelling. U kunt overwegen om  deze crèmespoeling voor extra  bescherming eens niet uit te spoelen  maar in de vacht te laten zitten.  Speciaal als uw huisdier veel last heeft  van haarbreuk. 

Jean Peau Elegance 

shampoo

Een shampoo voor alle volle en  afhangende vachten en kleuren. Deze  shampoo is samengesteld uit natuurlijke  kruidenextracten en speciale  amandelolie die uitermate geschikt zijn  voor de voeding van de vacht en de  doorkambaarheid. Indien nodig kunt u  de Crème - Exclusief gebruiken nà deze  shampoo voor een betere conditie van  de vacht en tegen de pluizigheid van de  vacht. Het is beter de Crème – Exclusief  over de vacht te gieten dan deze in te  masseren. De amandelolie geeft een  speciale dimensie aan de vacht. 

Jean Peau Oogverzorging

Voor een complete oogverzorging. Dé  oogreiniger, die niet alleen reinigt, maar  ook verstoppingen in de traanbuis  wegneemt. Door regelmatig, in het  begin drie tot vier maal per dag, zowel  in als rondom de ogen een aantal  druppels van de oogverzorger te doen,  zorgt u ervoor dat de  traanvochtafscheiding helder wordt en  de rode plekken rondom de ogen  langzaam verdwijnen. Door de  oxidatieremmende werking is dit  product niet alleen rond de ogen te  gebruiken, maar ook op plaatsen die als  gevolg van regelmatig likken donkerder 
Jean Peau Oogverzorging Jean Peau Oorverzorging Jean Peau Creme Exclusief cremespoeling

Jean Peau Parfum

De Jean Peau parfums hebben dankzij  hun samenstelling van oliën en proteïne  een verzorgende werking op de huid en  vacht. Onze lijn bestaat uit een  assortiment van 4 geuren:   Nr. 50 een zachte, speciale geur. Nr. 51 de Jean Peau geur. Nr. 52 een eigentijdse geur. Nr. 53 een frisse, zoete geur.

Jean Peau Oorverzorging

We hebben als JEAN PEAU een zachte  emulsie ontwikkeld, waarbij wij  getracht hebben zoveel mogelijk in te  spelen op het noodzakelijke onderhoud  van het oor. REINIGING VAN DE OREN. De oren van de hond en de kat zijn erg  gevoelig en soms wordt dan ook  weerstand geboden tegen het vaak  aanraken of tegen de behandeling  ervan. Toch is het af en toe nodig de  oren te inspecteren en schoon te  maken. Vuil en oorsmeer dat zich  ophoopt, moet verwijderd worden en  een eventuele infectie moet worden  behandeld. De gehoorgang kan  geïnfecteerd worden door verschillende  organismen, zoals bacteriën of  schimmels. Verwaarlozing van een  ontsteking kan leiden tot aantasting van  het trommelvlies.  Zou dit gebeuren dan kunnen ook delen  van het inwendige oor schade oplopen.  Dat kan veel pijn, storingen in het  evenwicht en zelfs doofheid tot gevolg  hebben. DAAROM: Reinig regelmatig de oren van  uw huisdieren.  Dit kan door middel van  onze oorverzorger. WAAROM: Het is noodzakelijk dat een  product goed kan indringen, dat het  klevend genoeg is om vuil en oorsmeer  goed te kunnen opnemen en dat er  voldoende concentraat aanwezig is om  een eventuele oorstop te laten  oplossen. Ons product voldoet dan ook  aan deze eisen.
Natuurlijk zijn de andere producten van het Jean Peau gamma altijd op bestelling verkrijgbaar.